Kundeanmeldelser

Kundernes mening

I det følgende er udvalgte kundeanmeldelser gengivet. Alle private der har handlet med os har givet os 5 ud af 5 stjerner pr. januar 2014.

 

Vores motivation for at gennemføre dette initiativ er at gøre noget for muslimer i Danmark - give dem nye muligheder. Derfor betyder kundernes positive feeback alt for os.

Kundeanmeldelser

Et udpluk.

 

  1. Fast kunde fra København NV skriver d. 30/8-2013: "As-salamu alaikum Jeg modtog i går min første pakke med kød fra jer. Det var en pakke med forskellige udskæringer, og jeg må sige, at det var noget virkelig flot kød - og det smagte også godt :-) Jeg har kun roser til jer. Hele processsen med at handle hos jer, har været perfekt - lige fra den skriftlige korrespondance over bestillingen og til sidst leveringen, og så naturligvis kvaliteten af selve kødet. Jeg er en af dem, der har ventet meget længe på at kunne købe økologisk halalkød, og sådan som det er gået med at handle hos jer, så kan I godt betragte mig som en fast kunde, og jeg vil også, inshAllah, anbefale andre at købe kød hos jer. InshAllah at mange flere muslimer vil støtte op om dette fantastisk gode initiativ, og bestille økologisk halalkød hos jer, så det også i fremtiden vil være muligt at kunne spise godt og sundt kød, hvor man ikke skal være bekymret for sin egen eller dyrenes sundhed og velfærd. De bedste hilsner."
  2. Fast kunde fra København V citeres (oversat fra engelsk) d. 26/9-2013: "Vi er så glade for dette initiativ og har efterspurgt økologisk og halal kød I lang tid. At handle med jer har været en suveræn oplevelse."
  3. Fast kunde fra Ballerup d. 15/10-2013: "Jeg har aldrig nydt at udskære kød, men med dette økologiske kød var det en fantastisk oplevelse. Det var som om kniven bare gled igennem. Allerede ved åbningen af pakken kunne jeg se at stykket var anderledes flot. Jeg havde bl.a. bestilt okseinderlår og der var næsten ikke noget fedt på. Det hakkede kød var også anderledes friskt og saftigt. 1000tak for at hæve kvaliteten af halal kød til nye højder."
  4. Fast kunde fra professionelt køkken i København N d. 30/10-2013: "Jeres økohalal kalv i tern skulle have mindre tid ved stegning og kogning og det blev lækkert. Det kød vi køber hos den lokale slagter er sejere og længere om at blive mørt."
  5. Fast kunde fra København NV skriver d. 21/11-2013: "Vi har altid været og er stadigvæk meget meget tilfredse med både kød og service, og vi ser hver måned frem til at modtage kødet - vi er virkelig glade for dette initiativ, og håber, at det består langt frem i tiden :-)."
  6. Fast kunde fra industrikøkken i Brønshøj d. 16/1-2014: "Meget flot og indbydende indpakning."
  7. Fast kunde fra København S d. 23/1-2014: "I går virkelig op i det og gør alt perfekt."
  8. Fast kunde fra professionelt køkken i København NV d. 28/1-2014: "Vi brugte økohalal bov til at lave gullash suppe og det blev superlækkert. Jeres kød er fantastisk. Jeg har allerede anbefalet det i mit netværk."
  9. Fast kunde fra København N d. 11/2-2014: "Kalv i tern skulle have 15 minutter og smagte sindssygt godt."
  10. Fast kunde fra København NV d. 20/2-2014: "Suveræn roastbeef - I skal have en kæmpe tak."

Besøg webshop

Økohalal kød udbydes kun via vores webshop og kan ikke fås i fysiske butikker.

 

Ugentlig levering! Bestil senest

tirsdag kl. 12:00